Tilbage til forsiden
Gå til indkøbskurv
Printvenlig side
Nyhedsbrev

 
Tip en ven
 

Nyhed
My family Friends
Hundetegn


  

.

.Bliv set / se i mørket.Smart kasket
med lys og refleksVi forhandler

Diafarm
Dogman
Eldorado
Engelykke
Grizzly
Hill's
Hunter
Hurtta
Kanavit
KW Kathe Winther
Mason Pearson
Nina Ottoson
PetCare
Rigtig Hundemad
&
Rigtig Kattemad
Rogz
Royal Canin
Trixie
 DOGit / Dog Dreamer it
 
Luksus til menneskets bedste ven :o)

 til Hundekurve og Tæpper.


 
Eksklusiv DOGit Cobana hundepude fra SACKit. Luksus både inde og ude. <font color="#2e8b57"><b><i>Sendes med fragtmand.<br /><br /></i></b></font>Eksklusiv DOGit Cobana hundepude fra SACKit. Luksus både inde og ude. Sendes med fragtmand.Eksklusive kæledyrsmøbler til det moderne hjem. 
 
Giv dit kæledyr og dit hjem eksklusivt og luksuriøst dansk design. Den stilrene DOGit Cobana er lavet i det slidstærke og smukke Cobana stof, som både er vandafvisende og lysægte. Så nu behøver din hund ikke længere at ligge på jorden og kede sig, når I er i haven, på stranden eller på terrassen - DOGit Cobana er luksus til din hund overalt!
 
De smukke krydssting på pudens kanter er håndsyede med hørtråd. De håndsyede sting gør, at ikke to hundepuder er ens – så du får et helt unikt produkt, når du køber en DOGit Cobana! Bunden af hundepuden har en skridsikker belægning, så du kan være sikker på, at hundepuden ikke glider rundt, når dit kæledyr sætter sig til rette.


Str. Mini er velegnet til helt små teacup hunde eller til katte.
Str. Small er velegnet til små og mellemstore hunderacer, som eksempelvis gravhunde, terriers og mops.
Str. Large er velegnet til store og mellemstore hunderacer, som eksempelvis schæferhunde, golden retrievers og labrador.

 
 

Størrelse: Måler: Pris:
Mini    59 x 40 x 15 cm.   899,-
Small    80 x 60 x 15 cm. 1199,-
Large  120 x 80 x 15 cm. 1699,-

 
:
   

Alt til Hund Og Kat          Marsvej 9         4500 Nykøbing Sj.         Telefon: +45 59 65 56 63         Email: info@alttilhundogkat.dk         CVR nr.: 68557828