Arion Original Health & Care - Joint & Mobility hundefoder 12kg

For at fremme smidige led har Arion Health og Care Joint og Mobility et energi indhold afpasset til at opretholde en optimal kropsvægt og L-carnitin for at forbrænde overskydende kropsfedt og reducere led stress. Led kvalitet og funktion understøttes af en blanding af naturlige kilder af glucosamin, chondroitin og chelaterede mineraler. Et højt niveau af ekstremt optageligt omega 3 fra antarktisk krill reducerer infektioner og har en smertestillende virkning. En blanding af naturlige vegatabilske ekstrakter sikrer, at der ikke er nogen nedbrydning af fedtsyrer i hundens led. Nedbrydningen vil primært være forårsaget af stress, hvilket kan påvirke leddene alvorligt og forårsage infektioner.

Læs mere
Varenr.: Arion Original Health & Care - Joint & Mobility hundefoder
469,00 DKK
  •   Fragt fra kun 29,-
  •   Fri fragt over 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages returret

Det anslås, at en ud af fem hunde har et eller andet problem med led og mobilitet. Vi ser disse problemer hyppigere  hos ældre hunde. Dette er normalt forårsaget eller skader ledbrusk. Det rigtige valg af foder kan støtte brusken og holde leddene smidige. Uhelbredelige bruskskader kan forekomme, også før hundeejeren opdager det. Daglig fodring med Arion Health og Care Joint og Mobility kan hjælpe med at holde hunden i topform, så den kan fortsætte med at løbe og bevæge sig normalt.

Sammensætning: Ris, majs, kartoffelmel, kyllingefedt, hydrolyseret kyllingeprotein, roemasse, tørret krill, fiskeolie, tørrede hele æg, tørgær, grøn musling.

ProducentArion
Pris469,00 DKK