Eksklusiv DOGit Cobana hundepude fra SACKit. Luksus både inde og ude.


Eksklusive kæledyrsmøbler til det moderne hjem. 

Læs mere
Varenr.: SackItDogIt
Fra 
899,00 DKK

* Obligatoriske felter

  •   Fragt fra kun 29,-
  •   Fri fragt over 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages returret
Størrelse:Måler:Pris:
Mini   59 x 40 x 15 cm.  899,-
Small   80 x 60 x 15 cm.1199,-
Large 120 x 80 x 15 cm.1699,-
 
 
Giv dit kæledyr og dit hjem eksklusivt og luksuriøst dansk design. Den stilrene DOGit Cobana er lavet i det slidstærke og smukke Cobana stof, som både er vandafvisende og lysægte. Så nu behøver din hund ikke længere at ligge på jorden og kede sig, når I er i haven, på stranden eller på terrassen - DOGit Cobana er luksus til din hund overalt!
 
De smukke krydssting på pudens kanter er håndsyede med hørtråd. De håndsyede sting gør, at ikke to hundepuder er ens – så du får et helt unikt produkt, når du køber en DOGit Cobana! Bunden af hundepuden har en skridsikker belægning, så du kan være sikker på, at hundepuden ikke glider rundt, når dit kæledyr sætter sig til rette.

Str. Mini er velegnet til helt små teacup hunde eller til katte.
Str. Small er velegnet til små og mellemstore hunderacer, som eksempelvis gravhunde, terriers og mops.
Str. Large er velegnet til store og mellemstore hunderacer, som eksempelvis schæferhunde, golden retrievers og labrador.
Slidstærk:
Den er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!
 
Vandafvisende:
Smid sækkestolen ud(enfor)! Cobana-sækkestolen er vandafvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade stolen stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i stolen ved syningerne – og vi ved alle at en våd stol ikke er ligeså lækker at sidde i.
 
Lysægte:

Det er så skønt når solen skinner – det synes vi heldigvis også! Derfor er dette produkt lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Du skal dog stadig huske din egen solcreme!

 
Håndsyede sting:
De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA!
 
Indoor & Outdoor:
Brug den både inde og ude! Du kan gøre den til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen -MOVEit!
 
DETALJER: 
Stof: 100 % olefin fiber
Fyld: EPS kugler (100% giftfri)
Mål: 59 x 40 x 15 cm.
Test resultat/Martindale: 20.000 rubs
Lysægthed: grade 7-8
Vandafvisende: grade 90
Separat innerbag

Skridsikker bund 

ProducentSack It
Pris899,00 DKK