KovaLine Plejeblanding. Koncentreret. 200ml.

Effektiv medicinfri pleje fra KovaLine. Plejeblanding 200 ml skal blandes i forholdet 1:10 med vand og giver ialt 2 liter færdig plejeblanding. Velegnet til behandlinger over længere tid. KovaLine Plejeblanding renser, peeler og plejer i én og samme proces. Sår, eksem, kløe, tør eller beskadiget hud. Til almindelig vask på alle små dyr, heste og produktionsdyr.

Læs mere
Varenr.: KovaLine Plejeblanding. Koncentreret. 200ml.
259,00 DKK
  •   Fragt fra kun 29,-
  •   Fri fragt over 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages returret

Kan anvendes ved:

Sår, eksem, kløe, tør eller beskadiget hud. Til almindelig vask på alle små dyr, heste og produktionsdyr.

Påfør og vask med engangs skumvaskeklud.

Ingen konflikt med FEI og DTC's liste over forbudte ingredienser.

KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlægen.

Ingredienser:
Vand, Lanolin, Allantoin, Glycerin, Trisodiumdicarboxymethyl Alaninat.

KovaLines råvarer er nøje udvalgt, efter det de vurderer er det bedste for dig og dit dyr. Derfor benytter de naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. De har også farmaceutisk rene ingredienser, der hvor de ved at det har bedst effekt med minimum eller ingen påviste allergener. Desuden er enkelte af deres råvarer økologiske.

Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt. Emballagen er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage.

ProducentKovaline
Pris259,00 DKK