KW Kryb Væk - Forebygger og fjerner effektivt lus, lopper og flåter

Beskrivelse

KW Kryb Væk - Forebygger og fjerner effektivt lus, lopper og flåter hos hunde og katte - uden brug af giftstoffer.

På lager
SKU
2720/2722
Fra: 199,00 kr

  • Fri fragt over 500,-
  • 1-2 dages levering
  • 14 dages returret

Størrelse: Pris:
100 ml 199 kr.
300 ml 289 kr.

Produktets virkning:

KW KRYB.VÆK virker rent fysisk på alle insekter. Insekter har et specielt respirationssystem, som blokeres af den aktive olie i produktet. Insekter der kommer i berøring med produktet dækkes af en tynd hinde af den aktive olie, herved forhindres insekterne i at udveksle ilt og vand med omgivelserne. Afhængigt af insektets art og størrelse dør de hurtigt efter, at de er kommet i kontakt med produktet. Behandlingen er således uden brug af giftstoffer og insekterne kan ikke udvikle resistens overfor produktet.

Brugsanvisning:
KRYB.VÆK kan anvendes både forebyggende og til at fjerne kryb ved et igangværende insektangreb. Der skal sprayes ca. 25 ml af produktet ud over hele pelsen på et dyr der vejer ca. 25 kg. Der skal bruges lidt mere til større dyr eller hvis dyret har en kraftig pels. Der skal bruges lidt mindre, hvis din kat eller hund vejer mindre end 25 kg eller hvis pelsen er kort. Det er vigtigt at alle områder med pels bliver dækket. Undgå øjne, næse og mund. Det er vigtigt at pelsen er tør før behandling. Produktet er vandskyende og vil derfor ikke kunne fordeles jævnt i en våd pels.

Når du har sprayet KRYB.VÆK ud over din kat eller hunds pels, er det vigtigt at produktet umiddelbart efter gnides ind i pelsen. Dette kan gøres på 1 til 2 minutter. Når du har fordelt produktet godt i din kat eller hund pels, skal du blot lade pelsen tørre. Dette tager ½ til 1 time og du skal ikke foretage dig yderligere.

Indhold: Æsken består af en refil flaske på 100 ml eller 300 ml og en tom fingerspray. Den medfølgende fingerspray kan rumme 50 ml. Fingerspray er med som en nem og enkel måde at få produktet fordelt over din kat eller hunds pels.
 

Mere information
Pris 199,00 kr