Orijen Cat & Kitten / KAT

Orijen Cat er et foder lavet specielt efter katte og killingers behov .


 

Katte er fra naturens side kødædere, dette betyder at de har brug for en varieret kost med højt proteinindhold. I naturen får katten dette ved at spise kød af forskellig slags - derfor er Orijen opbygget med et meget højt kødindhold (min. 80%!).

Læs mere
Varenr.: Orijen Cat & Kitten
Fra 
269,00 DKK
  •   Fragt fra kun 29,-
  •   Fri fragt over 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages returret
Størrelse:Pris:
  1,8 kg269 kr.
  5,4 kg489 kr.
Orijen Cat indeholder kylling, kalkun, friske hele æg, friske fisk og Chinook laks. Dette giver netop det høje proteinindhold som katten har brug for. I stedet for korn indeholder Orijen Cat frugter og grøntsager fra land og hav. Disse er fx. tranebær, pebermynteblade, og cikorie.
 
Disse botaniske ingredienser er en naturlig del af kattens kost, og de styrker dens lever, samt kontrollerer dens insulin-niveauer. De håndplukkede grøntsager fra havet er fyldt med B-vitaminer og mineraler (Zink, mangan og selen) Samtidigt bibeholder de friske fisk i foderet de vigtige fedtsyrer som styrker kattens immunforsvar og giver en flot pels.
 
Orijen Cat er formuleret til alle aldre, hvilket betyder at det dækker en voksen kats behov, lige så vel som en voksende killings.
ProducentOrijen
Pris239,00 DKK