Anibio tic-off pulver 140 gram

Ani Bio Ttic-off er et kosttilskud som du tilsætter hundens foder. De aktive ingredienser er med til at danne grundlag for en sund og robust hud og pels, og skaber dermed en naturlig beskyttelse mod parasitter.

Læs mere
Varenr.: Anibio
119,00 DKK
  •   Fragt fra kun 29,-
  •   Fri fragt over 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages returret

Årsagen til øget modtagelighed over for parasitter hos hunde og katte er ofte ensidig fodring og den deraf følgende forsuring af organismen. Syre-base balancen bestemmer stort set kroppens grundlæggende kemiske regulering af huden. Ved at give tic off, med en speciel blanding af aktive ingredienser, opnås en optimal og omfattende beskyttelse mod sugende og stikkende insekter.

Optimal beskyttelse opnås efter 6-10 dages anvendelse. For en højere, maksimal og effektiv all-round beskyttelse mod flåter og lopper, anbefaler vi at kombinere med Anibio tic-clip – selvfølgelig også gitffri. 

Dosering:
Det er enkelt at drysse pulveret på maden, det skal gøres 1 gang om dagen.

*Lille hund op til 10 kg og kat: 1/2 skefuld.

*Medium hund 10-25 kg: 1 skefuld.

*Stor hund 25+ kg 2 skefulde.

Bland pulveret i maden 1 gang om dagen. Doseringsske medfølger i pakken. Resultatet ses normalt efter 3 – 8 uger.

Indeholder:

100% naturligt pulver fra en speciel havalge: Algae D1070, bestående af: polysakkarider 52%, mine­raler og sporstoffer 22%, proteiner med alle aminosyrer 6%, fibre 6%, omega-3 fedtsyrer 2%. Aske 17%. 100% naturlig, indeholder ingen tilsætningsstoffer. Gluten- og sukkerfri. Rig på naturlig jod.

Opbevaring: Tørt ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn. Åbnet pakning bør anvendes inden for 1 år

ProducentAnibio
Pris119,00 DKK