PlaqueOff

Sundere tænder hos hunde og katte. Effektiv mod behandling af dårlig ånde, modvirker dannelse af tandsten og plak. 


Læs mere
Varenr.: 275360
Fra 
179,00 DKK
  •   Fragt fra kun 29,-
  •   Fri fragt over 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages returret

Størrelse:Pris:
  60 g.179 kr.
180 g.419 kr.
420 g.829 kr.


Sørg for at dit dyr har det godt
- Fjern plak og tandsten

Tandsten er et stort problem hos både hunde og katte og forekommer hos alle racer i varierende omfang. Når plak sætter sig på tænderne og kalker til, så opbygges tandsten. Det er ikke muligt at børste tandsten væk med en tandbørste, og i mange tilfælde må det fjernes af en dyrlæge ved hjælp af ultralydstandrensning under narkose.

Tandsten kan forårsage infektioner hos din hund eller kat

Hvis tandsten får lov at bende på tænderne, kan det forårsage problemer hos hunden og katten. Betændt tandkød med efterfølgende tandløsning kan være en følge af kraftig opbygning af tandsten. Især hos ældre hunde og katte er det ikke usædvanligt at infektionerne også rammer tandrødderne og forårsager tandbylder. Tandbylder er meget smertefulde og kan give hævelser i ansigtet , og dyret får ofte feber.
Kraftig tandstenbelægning forringer dyrets livskvalitet i meget høj grad. Dyret føler stort ubehag og smerte fra mundregionen og spiser ofte mindre. Der er endog risiko for infektioner i andre dele af kroppen, f.eks. i hjerteklapperne.

Du kan forebygge plak og tandsten

For at undgå, at plak opbygges, kan du give din hund eller kat PlaqueOff Animal, et Algepræparat, som forhindrer plakopbygning, og som er meget nemt at give. Man strøer det blot over maden en gang om dagen.
Gør det til en vane at kigge på din hunds eller kats tænder en gang om ugen. Herved vænner dyret sig til at få munden efterset, og du kan opdage forandringer tidligere. Børst gerne tænderne på din hund eller kat et par gange om ugen og suppler den forebyggende behandling med en eller anden form for tandrensende tyggelegetøj samt PlaqueOff Animal for at holde tænder og tandkød i form.

PlaqueOff Animal Modvirker plak og tandsten
og er nemt at give kæledyret. Strø pulveret på maden en gang om dagen. Doseringsske og doseringsanvisning følger med
produktet. En pakke med 60 gram rækker til ca. 1 års forbrug for en kat eller en lille hunde, 6 måneder for en hunde på 10-25kg
og ca. 3 måneder for en hund på over 25kg.


 

ProducentPlaque Off
Pris159,00 DKK