Feliway Kat.

Feliway duftspreder med flaske eller Feliway spray. Når katten har det godt, og føler sig tryg, gnider den kinderne op af forskellige ting, f.eks. møbler, tæpper m.m. Denne adfærd afsætter kattens kind- feromon. Dette feromon, som kun katte kan opfange, er et signalstof, der giver katten besked om, at her et godt og trygt sted af være. Feliway er en efterligning af dette kind-feromom, og kan derfor bruges til at få katten til at føle sig tryg og godt tilpas, og har lettere ved at håndtere ændringer i deres miljø, samt stressede situationer. 

Læs mere
Varenr.: Feliway Kat.
Fra 
249,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
Variant:Pris:
Komplet sæt m. duftspreder og 48 ml. flaske339 kr.
Refill 48 ml. flaske249 kr.
Spray 60 ml.279 kr.
Ved forandring i kattens omgivelser (f.eks. flytning, ommøblering, ankomst af nye personer eller dyr) eller hvis katten er ængstelig, kan der udvikles en tilstand af stress og uro. Kattens adfærd kan forandres, og den kan begynde at strinte, kradse, få nedsat lyst til kontakt, leg og mad. I disse situationer hjælper Feliway katten til at genfinde sin naturlige balance.

Er også god til tryghed under transporten, og hjælper katten med at håndtere udfordrende situationer. Feliway er fremstillet specielt til katte, og er ikke bedøvende og har ingen effekt på mennesker eller andre dyr. Det bedste resultat opnås ved nøje at følge indlægssedlens anvisninger.
 
Feliway duftspreder med flaske, sættes i stikkontakten. En Feliway duftspreder dækker et areal på ca. 50-70 m2, og holder op til 4 uger.
 
Feliway spray 60 ml, kan bruges i f.eks. kattebakken, transportkassen. 
ProducentDiverse
Pris249,00 DKK