Nina Ottosson Dog Brick, plast. Level 2

Lad hunden skubbe lågene til side for at få fat i godbidden. Lågene kan ikke løftes af. 

Læs mere
Varenr.: 333169
299,00 DKK
  •   Fragt fra kun 29,-
  •   Fri fragt over 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret

Nina Ottossons filosofi er, at hunden har fire ben og et hoved, og alle fem har behov for aktivitet på forskellige måder.

Hunden skal udfordres - både fysisk og psykisk.

Aktivitetslegetøj kan Bidrage til at forebygge og reducere adfærdsproblemer Bidrage til at forebygge og reducere vægtproblemer.

Forhindre at hunden keder sig Bidrage til at styrke din samhørighed med din hund.

Aktivitetslegetøjet er inddelt i sværhedsgrader og de enkelte modeller kan anvendes på forskellige måder, så hunden/katten hele tiden kan udfordres på ny.

I DogBrick gemmes godbidderne i hullerne under lågene.

Lad hunden skubbe lågene til side for at få fat i godbidden. Lågene kan ikke løftes af. Sværhedsgraden kan øges ved at sætte en træklods imellem lågene.

Hunden skal så løfte dem af inden lågene kan skubbes (Niveau 2)

Mental aktivitet

Hunde såvel som mennesker har brug for en vis mængde af aktivitet. Men det er vigtigt at finde en balance mellem aktivitet og inaktivitet, således at hunden ikke bliver stresset af for lidt ellerfor meget aktivitet. Gåture er en god aktivitet, men hunde har også brug for mental stimulation. Alle hunde har brug for at bruge deres hoved for at trives, og nogle hunde har et større behov end andre. Hvis de ikke fårkanaliseret deres energi i en organiseret aktivitet, kan de få deres egne “sjove” ideer, såsom at tygge i ting, eller bare være hyperaktive, hvilket ikke altid er værdsat af ejerne.

Mål 31,5x21x4cm.

ProducentNina Ottoson
Pris299,00 DKK