Orbiloc Dog Dual hundelygte. Mange farver.

Sikkerhedslygte til dig og din hund. Bliv set i mørket med Orbiloc Dog Dual sikkerhedslygten. Sættes nemt og sikkert fast på din hunds halsbånd, sele eller line.

Læs mere
Varenr.: Orbiloc lygte
219,00 DKK

* Obligatoriske felter

 •   Fragt fra kun 29,-
 •   Fri fragt over 499,-
 •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
 •   14 dages fuld returret
 • Sikkerhedslygte til dig og din hund
 • Bliv set i mørket med Orbiloc Dog Dual sikkerhedslygten
 • Kan bruges til alle størrelser hunde
 • Sættes nemt og sikkert fast på din hunds halsbånd, sele eller line
 • Udviklet, designet og produceret i Danmark
 • Vejer KUN 19 gram
 • Synlig på 5 km og vandtæt ned til 100 m.
 • Udviklet til militæret og kan klare 100 kg belastning
 • Blink eller konstant lys (Kan skiftes mellem på funktionsvælger)
 • Batteritid op til 250 timer ved blink og 100 timer ved konstant lys
 • (2 stk CR2032, 3-Volt inkluderet)
 • Måler 4,8 x 3,0 x 2,4 cm

VÆLG DEN RETTE FARVE Orbiloc Dog Dual findes i otte forskellige farver.

Tre modefarver, der giver dig mulighed for at give din hunds stil et personlig præg.

Og fem sikkerhedsfarver, der giver dig muligheden for at vælge den rigtige til dine specifikke behov såvel som en der passer til specifikke vejrforhold.

Vælg forskellige farver til hver af dine hunde, så du kan skelne mellem dem fra afstand.

Synligheden af Orbiloc Dog Dual har at gøre med flere faktorer; linsens design, lysstyrken i LED, hvordan øjet opfatter forskellige farver og vejrforholdene.

For at bestemme, hvilken farve du vil have din Orbiloc Dog Dual i, har vi lavet en beskrivelse til dig nedenfor.

Sikkerhedsfarver:

GUL: Gult lys er den mest iøjnefaldende farve, hvilket gør det til en unik og nyttig farve. Det menneskelige øje er en ekspert i at skelne farven gul fra andre farver, og angiveligt er den meget synlig i tåget og tåget vejr. Det gule lys er blidt for øjnene at se på, hvorfor det er velegnet til at gå din hund i en kort snor. Vi kender også farven fra advarselsskilte og vejarbejder, hvor chauffører er vant til at bremse.

RØD: Den farve rød er det universelle signal for opmærksomhed, så i nødstilfælde er rødt lys fantastisk til signalering og sikkerhed. Farven rød har den største bølgelængde af enhver farve på det synlige spektrum, hvilket betyder, at du kan se den fra en større afstand end andre farver. Den røde farve er også forsigtigt for øjnene at se på i mørke, og det forstyrrer derfor ikke din nattesyn.

BLÅ: Det blå lys er forbundet med politi, nødsituationer og ulykker. På grund af dette får det chauffører til at nedsætte trafikken, og det kan derfor siges at have en forebyggende virkning på ulykker. I svagt lys skinner farven blå lysere end andre farver.

HVID: Hvidt lys er forbundet med forlygter på biler og cykler, og kan derfor også forbindes med den forreste retning af en løber eller en person, der går. Det hvide lys har en stor evne til at skinne gennem tyk og lang pels. I tilfælde af nødsituationer kan det hvide lys også bruges som en mini-lommelygte.

GRØN: Grønt lys er kendt for at forbedre nattesynet og hjælper med at intensivere kontrasten. Det menneskelige øje opfatter den grønne farve over enhver anden farve. Gennem millenia har mennesker interageret i den naturlige verden, hvor grønt er i den dominerende farve. Derfor distraherer evolution vores præference for farven grøn. Dette gør det grønne lys til en optimal farve, så du ønsker at blive bemærket i enhver indstilling. Grønt er også godt i sollys og klart vejr og er kendt for at have en beroligende effekt.

 

Mode farver:

TURQUOISE: Turkis lyset er en blanding af farven blå og farven grøn, og den har et stærkt link til havets farve. Det turkislys er en perfekt kønsneutral farve, der tilføjer pop til alt dit udstyr.

PINK: Pink er en farve, der ofte er forbundet med følsomhed, høflighed og sødme. Det lyserøde lys er en blanding af lilla og rødt, og det symboliserer energi, lidenskab og sjov. Det lyserøde lys kan parres med næsten enhver farve - tilføj et strejf af glamour til dit udstyr.

MØRK: DARK-lyset har et overordnet klassisk, minimalistisk og sofistikeret look og er udstyret med et xenonlignende hvidt lys. DARK-lyset er det perfekte match til dem, der værdsætter kølighed, effekt og et futuristisk look.

AMBER / CARAMEL: Amber er en lys, varm farvetone, der sidder mellem gult og orange i farvehjulet. Det er en varmere, dybere, mere gylden nuance af gul, perfekt til at tilføje levende accenter i design. Kombiner den varme tone med dybbrune og røde, og du får en levende, jordnær palet. Alternativt kan du kombinere det med dybe grønne nuancer for en naturlig, efterårspåvirket effekt.

 

Generelle råd om, hvilken farve du skal vælge.

Vælg forskellige farver til hver af dine hunde, så du kan skelne mellem dem fra afstand.

 

ProducentOrbiloc
Pris219,00 DKK