Royal Canin Babydog Milk Modermælkserstatning/supplement til modermælk til hvalpe. Fra fødsel til fravænning

Modermælkserstatning/supplement til modermælk. Fra fødsel til fravænning
Læs mere
Varenr.: 230000
Fra 
259,00 DKK

* Obligatoriske felter

  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
 Størrelse: Pris:
 400 gram 259 kr.
 2 kg 459 kr.
 
Harmonisk vækst
For at sikre en stabil, harmonisk vækst er sammensætningen af Babydog milk så tæt som muligt på tævens mælk, med højt energi- og proteinindhold.
 
Fordøjelsessikkerhed
Babydog milk indeholder omhyggeligt udvalgte og meget letfordøjelige proteiner og har et laktoseindhold, som er meget tæt på den i moderens mælk. Mælken er specielt velegnet til hvalpens fordøjelsessystem, fordi den ikke indeholder stivelse (hvalpe udskiller ikke nok amylase til at fordøje stivelse). Endelig hjælper tilsatte frugto-oligosakkarider (FOS) med at holde tarmfloraen i balance.

Nem at tilberede
Takket være sin eksklusive formel opløses Babydog milk straks og fuldstændig uden bundfald, så der skabes en fuldstændig homogen opløsning.

Beriget med DHA
Hvalpens nervesystem fortsætter sin udvikling efter fødslen. DHA findes naturligt i modermælk og hjælper med at udvikle den kognitive funktion, og derfor er Babydog milk beriget med DHA.

Ingredienser: Mælkeproteiner, animalske fedstoffer, valleprotein, sojaolie, kopraolie, fiskeolie (DHA-kilde), mineraler, frugto-oligosakkarider.

ProducentRoyal Canin
Pris259,00 DKK