Royal Canin Labrador Retriever Adult (12kg)

Labrador Retrieveren er kendt for at spise deres foder meget hurtigt og have en risiko for at blive overvægtig. Foderet er reduceret i energi og foderpillen er speciel udviklet for at modvirke dette. Foderet støtter også den unikke vanmdskyende pels som er et kendetgn for labradoren og som hænger sammen med deres oprindelse som fiskerhund i Cananda. 

Læs mere
Varenr.: 24870120
689,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
Over 15 måneder

IDEALVÆGT
Labrador Retrieveren er kendt for sin tendens til at tage på i vægt. Dette foder er sammensat for at bevare Labrador Retrieverens ideal vægt takket være et tilpasset kalorieindhold.

EKSKLUSIV FODERPILLE
Foderpillens  tekstur og sammensætning er tilpasset Labrador Retrieveren, og dens eksklusive form og størrelse reducerer foderindtagelses hastigheden.

STØTTER KNOGLER OG LED
Sammensat til at støtte sunde knogler og led, samt bevare idealvægten. Tilsat EPA og DHA. 

SUND HUD & PELS
LABRADOR ADULT støtter hudbarrieren (eksklusiv kompleks) og holder hud og pels sund (EPA & DHA). Tilsat boragoolie.

Ingredienser: ris, majs, tørret okse og svineprotein*, tørret fjerkræprotein, majsgluten, animalsk fedt, hydrolyseret animalske proteiner, vegetabilske fibre, mineraler, roetrævler, gær, fiskeolie, sojaolie, psylliumfrø og skaller, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), boragoolie (0,1%), ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris689,00 DKK