NATUR-ligt RENT Biologisk Lugtfjerner.

NATUR-ligt RENT Biologisk Lugtfjerner med mikroorganismer finder og nedbryder organisk materiale som urin, æggehvide, kulhydrater, proteiner, cellulose, og fedtpartikler.

DUO funktion, omgående indkapsling af lugtgener, derefter begynder mikroorganismerne at nedbryde og eliminere det organiske materiale, der forårsager den dårlige lugt.
Læs mere
Varenr.: 710245/710252/710269
Fra 
399,00 DKK

* Obligatoriske felter

  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
Unik sammensætning som sikrer en yderst effektiv funktion, da produktet indeholder 5 effektive mikroorganisme-stammer.
 
Praktisk anvendelse:
Produktet kan sprøjtes på alt, der tåler vand.
Kan anvendes på f.eks.: Sofaer, Senge, Tæpper, Bilen, klinkegulv, cement fuger osv.
 
Har du husdyr som f.eks. har urineret på en sofa eller tæppe, så fjerner du det, du kan få bort med papir. Spray derefter lugtfjerner direkte på pletten, tør ikke af bagefter. Påfør ikke for meget middel, da det så kan efterlade en optørringsrand.
Mikroorganismerne begynder at nedbryde urinen, og trænger helt I bund efter urinen ned til bunden af polstringen, og nedbryder hele området der er berørt i modsætning til kemikalie basserede rengøringsprodukter, som kun rengører i overfladen.
 
Må ikke blandes med andre kemikalier og rengøringsmidler, da de kan dræbe de aktive mikroorganismerne i produktet.
 
 Størrelse: Pris:
 500 ml. 129 kr.
 2,5 L 399 kr.
 5 L 599 kr.
 
Naturlige mikroorganismer og enzymer:
Hver enkelt stamme af mikroorganismer er meget specialiserede og er designet til at nedbryde præcis en specifik type organisk materiale.
Derfor bliver NATUR-ligt RENT Biologisk lugtfjerner meget effektiv da den indeholder hele 5 forskellige stammer. Dette sikrer nedbrydning af alle normalt forekommende organiske materiale, som forårsager dårlig lugt. Mikroorganismerne deler sig ca. hver 20. minut, og derfor går processen hele tiden hurtigere og hurtigere til alt organisk materiale er nedbrudt. Mikroorganismerne lever af det organiske materiale gennem penetrering, der muliggøres af de enzymer der produceres under reproduktionen. Når der ikke længere findes mere organisk materiale er fødekilden til mikroorganismerne fjernet, og derfor dør disse efter at have fuldført arbejdet med at fjerne kilden till den dårlige lugt. Det er præcis det samme, som foregår naturligt omkring os hele tiden. Forskellen er at vi har udvalgt præcis de naturlige mikroorganismer, der vil nedbryde det organiske materiale vi ønsker at nedbryde og får et restprodukt som er kuldioxid og vand, I stedet for at der genereres ubehagelige lugt gener.
ProducentNaturlig Ren
Pris129,00 DKK