Royal Canin French / Fransk Bulldog Puppy - op til 12 måneder

Fransk Bulldog hvalp er en meget aktiv og muskuløs, hvilket gør at den behøver både mineraler og protein i foderet. Da deres fordøjelse er meget følsom er det vigtigt at foderet er meget letoptageligt for ikke at belaste fordøjelsessystemet. Foderpillen er udviklet til at hvalpen nemt kan samle den op og opfordrer den til at tygge foderet. Op til 12 måneder
Læs mere
Varenr.: 399000
Fra 
229,00 DKK

* Obligatoriske felter

  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
 Størrelse: Pris:
 3 kg 229 kr.
 10 kg 659 kr.
 
Fordøjelsessikkerhed
FRENCH BULLDOG PUPPY holder tarmfloraen i balance og sikrer optimal fordøjelsestolerance ved hjælp af meget letfordøjelige L.I.P.-proteiner.

SUND HUD
Sammensat til at styrke hudens barriere (eksklusiv kompleks) og bevare hudens sundhed.

ET STÆRKT IMMUNFORSVAR
Sammensat til at støtte udviklingen af Fransk Bulldog hvalpes naturlige immunforsvar.

EKSKLUSIV FODERPILLE: SPECIEL TIL BRACHYOCEFAL KÆBE
French Bulldog Puppy foderpillens form gør den nemmere at samle op for hvalpen, mens dens størrelse og konsistens opfordrer til at tygge.

Ingredienser: Ris, tørret fjerkræprotein, vegetabilsk proteinisolat*, hvede, animalsk fedt, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, mineraler, tørret svineprotein, sojaolie, fiskeolie, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris229,00 DKK