Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog. Voksenvægt over 45 kg. (15 kg)

Fødselsprogrammet er inspireret af professionel forskning og er en enestående ernæringsmæssig løsning, som opfylder de behov, tæven og hendes hvalpe har i løbet af de første fem stadier af livscyklussen: drægtighed, fødsel, diegivning, fravænning og vækst op til 2 måneders alderen.
Læs mere
Varenr.: 29960150
839,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
Start kompleks: Fordøjelsessikkerhed - Stærk immunforsvar.
 
START COMPLEX er resultatet af vedvarende forskning fra Royal Canin og er en eksklusiv kombination af ernæringsmæssige elementer, der findes i moderens mælk, forstærket med specifikke næringsstoffer, som aktivt bidrager til at fremme fordøjelsessikkerheden og styrke hvalpens immunforsvar.

STØTTE UNDER DRÆGTIGHED/DIEGIVNING
Ernæringsmæssig profil, som er tilpasset tævens høje energibehov ved afslutningen af drægtighedsperioden og under diegivning.

IDEELT TIL OVERGANG FRA MÆLK
Ernæringsmæssig løsning, som gør overgangen fra moderens mælk til fast føde nemmere (energiværdi, kvalitetsprotein, fedt).

NEM OPBLØDNING
Foderpillerne er nemme at opbløde til en grødlignende konsistens, som er meget smagelig for tæven og hendes hvalpe, når de skal fravænnes.

Ingredienser: Ris, tørret fjerkrækød, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolyseret animalske proteiner, majs, roetrævler, mineraler, sojaolie, vegetabilske fibre, fiskeolie, salt af fedtsyre, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider og beta-glucaner), æggepulver, tagetesekstrakt (luteinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris839,00 DKK