Royal Canin Great Dane / Grand danois Adult - over 24 måneder. hund. (12kg)

Grand Danois er en stor og meget slank race, som har et højt energibehov. Foderet har et meget højt energiindhold, både for at dække energibehovet og reducere fodermængden. Denne store race har selvfølgelig et stor belastning på leddene, hvilket gør at ledbeskyttelse er vigtigt i foderet. En stor speciel foderpille passer til hundens størrelse. Over 24 måneder
Læs mere
Varenr.: 25920120
649,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
KONCENTRERET ENERGI
Et højt energiindhold dækker en Grand danois’ behov uden at overbelaste dens mave. Det er vigtig at den daglige fodermængde deles i mindst 2 måltider

EKSKLUSIV FODERPILLE
Foderpillens form, størrelse, tekstur og sammensætning er tilpasset Grand Danois racen: Opfordrer hunden til at tygge og reducerer dermed foderindtaget.

STØTTER KNOGLER OG LED
Sammensat til at støtte sunde knogler og led, samt bevare idealvægten. Tilsat EPA og DHA.

OPTIMAL FORDØJELSE

Sammensat til at tage hensyn til Grand Danois'ens følsomme fordøjelse, takket være letfordøjelige proteiner (LIP) og specialt udvlgte fibre, der begrænser gæringen og støtter en afbalanceret tarmflora. 

Ingredienser: Animalsk fedt, tørret fjerkrækød, tapioka, ris, vegetabilsk proteinisolat*, majsmel, hydrolyseret animalske proteiner, vegetabilske fibre, mineraler, fiskeolie, roetrævler, sojaolie, gær, hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris649,00 DKK