Royal Canin Medium Ageing 10+.Seniorhunde over 10 år, 11-25kg. (15kg)

Komplet fuldfoder til hunde - Til senior hunde af mellemstore racer (fra 11 til 25 kg) - Over 10 år. Beriget med et udvalgt antioxidantkompleks, som er med til at neutralisere frie radikaler
Læs mere
Varenr.: 24480150
809,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
SUND STØTTE TIL ÆLDNINGSPROCESSEN
Et udvalg af næringsstoffer, som styrker modne hunde af mellemstore racer under aldringsprocessen. Indeholder EPA-DHA og et eksklusivt kompleks af antioxidanter, som hjælper med at neutralisere frie radikaler.

STÆRKE KNOGLER OG LED
Hjælper med at holde knogler og led sunde hos seniorhunde af mellemstore racer.
 
PELSPLEJE
Målrettede næringsstoffer sikrer en blank pels og sund hud. 
 
SUND PASSAGE GENNEM TARMEN
Hjælper med at fremme passagen gennem tarmen takket være et tilpasset fiberindhold og fremmer fast afføring takket være proteiner udvalgt på grund af deres høje fordøjelighed.

Ingredienser: Ris, tørret fjerkræprotein, hvede, hvedemel, animalsk fedt, majs, majsgluten, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, vegetabilsk proteinisolat*, fiskeolie, tomat (lycopenkilde), gær, sojaolie, psylliumfrø og skaller, frugto-oligosakkarider, mineraler, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), boragoolie, ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris809,00 DKK