Royal Canin Beagle Adult (12kg)

En Beagle er en meget nem hund, som utrolig nemt tilpasser sig familiens tempo. Racen er dog kendt for sin glæde for mad, som den ofte spiser meget hurtigt. Dette gør envidere at Beaglen har en tendens til at blive overvægtig. Foderet er tilpasset i energiindhold og samtidig er foderpillen udviklet til at sænke indtagelseshastigheden. Over 10 måneder 
Læs mere
Varenr.: 21060120
689,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
IDEALVÆGT
Beaglen er kendt for sin tendens til at tage på. Denne formel hjælper med at holde Beaglens idealvægt takket være et tilpasset kalorieindhold.

EKSKLUSIV FODERPILLE
Foderpillens konsistens og og formel er skræddersyet til Beaglen.

SUNDE KNOGLER OG LED
Denne særlige formel er med til at holde knogler og led sunde og bevare idealvægten. Beriget med EPA & DHA.
 
KONTROL MED FODERINDTAGET

Foderpillens eksklusive form hjælper med at nedsætte indtagelseshastigheden og får hunden til at tygge. Formlen indeholder desuden en kombination af fibre. 

Ingredienser: tørret fjerkræprotein, majs, ris, hvede, animalsk fedt, majsgluten, hydrolyseret animalske proteiner, vegetabilske fibre, vegetabilsk proteinisolat*, roetrævler, mineraler, fiskeolie, gær, sojaolie, psylliumfrø og skaller, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), boragoolie, ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris689,00 DKK