Royal Canin Giant Junior. Hunde fra 8 til 18/24 måneder. Voksenvægt over 45 kg. (15kg)

Komplet foder til hvalpe af meget store racer (voksenvægt over 45 kg) - Fra 8 til 18/24 måneder
Læs mere
Varenr.: 30310150
769,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
SUND FORDØJELSE
En eksklusiv kombination af næringsstoffer, som understøtter optimal fordøjelsessikkerhed (L.I.P.-proteiner) og en tarmflora i balance (funktionelle fibre: FOS, MOS), som er med til at fremme fast afføring.

2. vækstfase: UDVIKLING AF MUSKULATUR
Et skræddersyet indhold af proteiner og L-carnitin hjælper med at styrke udviklingen af muskler hos hvalpe af meget store racer i løbet af den anden vækstfase fra 8 måneders alderen.

STÆRKE KNOGLER OG LED
Bidrager til god mineralisering af knoglerne hos hvalpe af store racer takket være en afbalanceret indtagelse af energi og mineraler (calcium og fosfor), som styrker knoglestruktur og led.

IMMUNFORSVAR
Er med til at styrke hvalpens naturlige forsvarsmekanismer især ved hjælp at et antioxidantkompleks og mannan-oligosakkarider.

Ingredienser: tørret fjerkræprotein, ris, majs, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, mineraler, fiskeolie, sojaolie, gær, psylliumfrø og skaller, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris769,00 DKK