Royal Canin XSmall Puppy - fra 2 til 10 måneder. Voksenvægt op til 4 kg.

Afbalanceret foder til hvalpe af meget små racer (voksenvægt op til 4 kg) Udviklet til at opfylde det store energibehov hos hvalpe af ekstra små racer.
Læs mere
Varenr.: 100200
Fra 
159,00 DKK

* Obligatoriske felter

  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
 Størrelse: Pris:
 1,5 kg 159 kr.
 3 kg 259 kr.
 
SUND FORDØJELSE OG PASSAGE GENNEM TARMEN
En eksklusiv kombination af næringsstoffer, der støtter fordøjelsessikkerheden (L.I.P.-proteiner) og en tarmflora i balance (funktionelle fibre). Hvalpe af meget små racer har tendens til forstoppelse. En afbalanceret indtagelse af fibre (inklusive psyllium) hjælper med at fremme passagen gennem tarmen og fremmer en fast afføring.

OPTIMAL ENERGIINDHOLD
Opfylder det meget store energibehov hos hvalpe af meget små racer under vækstperioden og vækker appetitten hos kræsne hunde.

GOD MUNDHYGIEJNE
Hjælper med at bremse dannelsen af tandsten takket være kalkbindere.

STÆRKT IMMUNFORSVAR

Er med til at støtte hvalpens naturlige forsvarsmekanismer især takket være et patenteret kompleks af antioxidanter og positive fibre. 

Denne lille foderpille er udviklet, så den passer perfekt til miniaturekæben hos hunde under 4 kg. Dens eksklusive formel hjælper også med at stimulere appetitten hos hunde af meget små racer.

Ingredienser: Tørret fjerkrækød, ris, majs, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, majsgluten, hydrolyseret animalsk protein, roetrævler, mineraler, sojaolie, psylliumskaller og -frø (1%), fiskeolie, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (mannan-oligosakkaridkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris139,00 DKK