Royal Canin Giant Puppy. Op til 8 måneder. Voksenvægt over 45 kg. (15kg)

Komplet fuldfoder til hvalpe af meget store racer (voksenvægt over 45 kg) - Fra 2 til 8 måneder
Læs mere
Varenr.: 30300150
769,00 DKK
  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
SUND FORDØJELSE
En eksklusiv kombination af næringsstoffer, som understøtter optimal fordøjelsessikkerhed (L.I.P.-proteiner) og en tarmflora i balance (funktionelle fibre: FOS, MOS), som er med til at fremme fast afføring.

INTENS VÆKST - KONTROLLERET ENERGI
Støtter den hurtige vækst i løbet af den første vækstfase hos hvalpe af meget store racer og forhindrer overvægt ved hjælp af et skræddersyet energiindhold.

STÆRKE KNOGLER OG LED
Bidrager til god mineralisering af knoglerne hos hvalpe af meget store racer takket være en afbalanceret indtagelse af energi og mineraler (calcium og fosfor), som styrker knoglestruktur og led.

IMMUNFORSVAR
Er med til at styrke hvalpens naturlige forsvarsmekanismer især ved hjælp at et antioxidantkompleks og mannan-oligosakkarider.

Ingredienser: tørret fjerkræprotein, ris, vegetabilsk proteinisolat*, majs, animalsk fedt, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, mineraler, sojaolie, gær, fiskeolie, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris769,00 DKK