Royal Canin Maxi Puppy. Op til 15 måneder. Voksenvægt 26-44kg

Komplet fuldfoder til hvalpe af store racer (voksenvægt fra 26 til 44 kg) - Op til 15 måneder. Udviklet til at opfylde det store energibehov hos hvalpe af store racer.
Læs mere
Varenr.: 30060
789,00 DKK

* Obligatoriske felter

  •   Fragt fra kun 39,- (maks 20kg)
  •   Fri fragt til pakkeshop v køb for 499,-
  •   Få nyheder og fordele ved nyhedsbrev tilmelding
  •   14 dages fuld returret
 Størrelse: Pris:
 10 kg 569 kr.
 15 kg 789 kr.
 
SUND FORDØJELSE
En eksklusiv kombination af næringsstoffer, som understøtter optimal fordøjelsessikkerhed (L.I.P.-proteiner og en tarmflora i balance (funktionelle fibre: FOS, MOS), som er med til at fremme fast afføring.

LANG VÆKST MED MODERAT ENERGIBEHOV
Opfylder det store energibehov hos hvalpe af store racer som har en lang vækstperiode.

STÆRKE KNOGLER OG LED
Bidrager til god mineralisering af knoglerne hos hvalpe af store racer takket være en afbalanceret indtagelse af energi og mineraler (calcium og fosfor), som styrker knoglestruktur og led.

IMMUNFORSVAR
Er med til at styrke hvalpens naturlige forsvarsmekanismer især ved hjælp at et antioxidantkompleks og mannan-oligosakkarider.

Ingredienser: Ris, tørret oksekød og svineprotein*, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, majsmel, mineraler, hydrolyseret animalske proteiner, majsgluten, roetrævler, vegetabilske fibre, majs, vegetabilsk proteinisolat*, tørret svineprotein, sojaolie, fiskeolie, psylliumfrø og skaller, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

ProducentRoyal Canin
Pris569,00 DKK